20th september 2017 decona

The Square with Decona design

Transformation of an old public space into a new square

The purpose of construction of the square in Vejlegårdsparken, was to make the area more safe and attractive for cyclists, pedestrians and not least playing kids in the area.

The square has got a roundabout that distributes the users to and from the square. Bike and footpaths are separated and have different occupancy. Additionally, new lighting has been installed that will help keep the square safe when it is dark.

The spaces between the trails are designed for stays and activity for all age. Here, you can find a climbing wall, tile- and grass area with space for creative play.

In this project, we have provided with Decona design, waste bins and benches, for the area as we hope that users of the public space will enjoy.